пʼятницю, 17 липня 2015 р.

Велотуризм Західною Україною.

9 днів подорожі західною Україною. Відвідано 3 замки. Подолано біля 600 кілометрів . Набір висоти біля 7 кілометрів. Підкорено найвищу вершину України!
Приготування до даної  подорожі розпочалось за кілька тижні до її початку. Я та мій друг Сергій планували здійснити її більш масштабною але в силу певних обставин довелось обмежити свої прагнення)
Приготування розпочалось з складання маршруту. Що ж цікавого можна було б подивитись в західній Україні. На одному з ресурсів було відшукано матеріал про 10 замків західної України. Було прийняти рішення скласти маршрут, охопивши якомога більше зазначених замків.
Було складений короткий план подорожі і розміщено на одному з інформаційних ресурсів м. Вінниці.
Також дану інфо було розміщено у  соціальних мережах. Це все було зроблено з метою залучення ще якихось учасників, оскільки на той час бажання здійснити подорож мали лише 3 учасників. У пошуках допомагали друзі(Савінова Наталка). В результаті було знайдено біля 10 бажаючих. Було приянято рішення провести "скатку". Проїхатись на великах до Черепашенського карєру і назад. Катнулись непогано. Деталі тут.
В результаті з 10 учасників залишилось 6, а саме:
1. Воронін Сергій, 2. Вітюк Ігор, 3. Федчишин Микола, 4. Коваль Максим, 5.Кожухар Денис,6. Ламзін Олег.
Було придбані квитки з Вінниці до Кам'яниця-Подільського і зі Львову до Вінниці. Спакували речі і поїхали)))

22 липня о 21,57 розпочалась наша подорож. Спочатку потягом) Приїхали в Кам'янець в 02-40. Вийшли на перон і побачили що йде невеличкий дощ. Зібрали велики і вирушили до родичів Сергія, які люб'язно запропонували переночувати в них. Прокинувшись зранку, помітили що дощ не вщухав, але очікавти не було можливості, тому поснідавши, вирушили на огляд першого замку з нашого переліку.
Прибули до замку, сплатили по 20 грн. за можливість відвідати і пішли оглядати споруди, що залишились з давнини. 







Добрячи погулявши територією, та навіть відчиканивши монету ми рушили далі. На штурм Хотинської фортеці.

Немає коментарів:

Дописати коментар